I després

El comerç de Sant Feliu aprofita el Black Friday per reivindicar-se

Compartiu aquesta història

Demà divendres se celebra arreu el conegut com a “Black Friday”, la jornada en què els establiments comercials ofereixen importants descomptes als seus clients. Una jornada tradicional als Estats Units i que ja està del tot implantada a casa nostra.

Aquests dies molts comerços ganxons ja ofereixen descomptes que arriben al 30% en alguns productes. Alèxia Sánchez, presidenta de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme, creu que pot ser una bona manera de promocionar els productes de la temporada tardor-hivern dels establiments locals.

 

De tota manera, Sánchez reconeix que és molt difícil competir contra les ofertes de les grans cadenes, però alhora creu que el Black Friday ajuda al comerç local a reivindicar-se com a referent de proximitat i qualitat

 

El Black Friday arriba a finals de novembre, un mes tradicionalment fluix a nivell comercial. Per això la Lourdes, dependenta d’una òptica local, espera que aquesta campanya de descomptes animi l’afluència de clients.

 

 

La Montse, responsable d’una joieria, apunta que el Black Friday ajuda a avançar i estalviar en les compres de Nadal.

 

 

Tot i que ja són molts els comerços ganxons que llueixen els cartells promocionals del Black Friday, alguns establiments encara no tenen clar si hi participaran o, en tot cas, quines promocions aplicaran aquests dies.

El més llegit

I després