I després

El Club de Futbol Sant Feliu celebra la cloenda d’una exitosa temporada

El curs vinent l’entitat tindrà assegurats 3 equips a Preferent amb la possibilitat d’afegir-ne un quart

Compartiu aquesta història

El passat dissabte 8 de juny, el Club de Futbol Sant Feliu de Guíxols va celebrar la cloenda de la seva exitosa temporada amb diverses activitats al camp Josep Sunyer i Arxer. Des de l’entitat es mostren molt orgullosos d’aquest passat curs, del qual en destaquen l’ascens a Preferent de l’Infantil A i el Cadet A.

Durant la cloenda, una de les activitats va ser reconèixer als dos equips que la temporada vinent jugaran en la nova categoria i que han assolit més enllà dels seus objectius. Així ens ho explica la presidenta de l’entitat, Laia Bodro, qui afirma que aquesta temporada els omple d’orgull.

L’Infantil A es va proclamar campió de lliga el passat 25 de maig abans de jugar el seu partit, degut a la derrota de la Penya Bons Aires, segon classificat, al camp del Quart. Per celebrar-ho, l’equip va fer una rua per la ciutat, tal i com ja va passar amb l’altre conjunt que puja, el Cadet A. El club destaca la bona temporada de l’equip, arribant a encadenar 4 mesos sense perdre, i que “va ser recompensada amb el campionat i l’ascens”.

Amb aquests ascensos, l’entitat ganxona tindrà la temporada vinent 3 equips assegurats a Preferent, amb la possibilitat d’afegir-ne un quart gràcies a la reestructuració de categories que prepara la Federació Catalana de Futbol.

Entre les activitats que varen tenir lloc durant la cloenda també hi havia inflables, jocs pels més petits, a més d’un d’habilitats amb pilota amb equips formats per les mares, pares, nenes i nens. També va tenir lloc un reconeixement a les persones que deixen el club aquesta temporada.

Per acabar, es va fer el ‘Torneig de l’enemistat’, on 4 equips, 2 de pares i 2 d’entrenadors, es van disputar la victòria. Un cop finalitzat, va tenir lloc un sopar popular.

El més llegit

I després