I després

El Club de Bàsquet Sant Feliu guardonat amb el Trofeu Bàsquet Net 2023

Compartiu aquesta història

El teatre la Sitja de Fornells de la Selva va acollir a finals de la passada setmana la junta ordinària de la territorial gironina de la Federació de Bàsquet de Catalunya que, a banda de les informacions d’interès pels clubs gironins, va aprofitar per celebrar la festa del Bàsquet Net. Es tracta d’un reconeixement a clubs, jugadors i entrenadors que han destacat durant la temporada pel seu saber fer o el seu joc net.

El CB Sant Feliu es va endur el guardó en l’apartat de clubs. Un reconeixement per la trajectòria del club i pel treball que fan tant a l’esport base com pel bàsquet social que, amb diferents beques esportives, permet a tots els infants jugar a bàsquet al club de la ciutat. 

Jordi Pujol, president del club es mostra content pel reconeixement rebut.

Aquest trofeu és la cirereta a una excel·lent temporada on el sènior ha aconseguit pujar a 2a Catalana i on tant el primer equip de bàsquet com els més petits, s’han proclamat campions de lliga.

En les darreres setmanes el club ha visitat els centres educatius i molts dels infants s’han interessat per participar el proper any de les competicions de l’esport base del club.

El club encara té un sopar pendent aquesta setmana per tancar la temporada que, a banda dels èxits esportius, també ha suposat la celebració del 50è aniversari del club.

El més llegit

I després