El Club Bàsquet Sant Feliu ha posat el seu granet de sorra a la campanya engegada des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a través de l’Àrea d’Acció Social, en la qual es demana a la ciutadania enviar cartes, d’entre 10 i 15 línies, a la gent gran de les dues residències de la ciutat, i també als seus treballadors i treballadores.

Aquests escrits s’han d’enviar per correu electrònic a cartes@guixols.cat  i el propi personal dels centres serà l’encarregat de llegir-los. Des del club de bàsquet de la ciutat han fet un escrit dedicat als residents i treballadors, però també han editat un vídeo, que podeu veure fent clic aquí.

L’escrit el podeu llegir íntegre a continuació:

Bon dia!

Des del Club Basquet Sant Feliu us volem fer arribar tot el nostre escalf, i us volem fer saber que estem molt orgullosos de vosaltres, de la nostra gent gran! I estem molt orgullosos perquè sabem que esteu tots bé i perquè sabem que esteu forts i que no us rendiu, que no abaixeu els braços i que seguiu en peu per a fer front a aquest coi de “bitxu”.

La vida ens posa esgraons i aquest el pujarem, perquè si una cosa tenim els ganxons és que som cabuts o “cabezones”, i no per la mida del cap, sinó pel nostre tarannà. Un tarannà que fa que fins que no aconseguim el que volem no parem, i no pararem fins a que puguem fer la vida que fèiem abans i poder abraçar als nostres familiars.

Encara que, en aquests moments estem tranquils perquè sabem que no esteu sols, sabem que a banda de tots els familiars i veïns de Sant Feliu de Guíxols que pensem en vosaltres, esteu acompanyats de gent que us estima i us cuida especialment, com són tots els treballadors i treballadores de la residència a qui també volem agrair la seva vocació.

Sí, ara va per vosaltres, els i les treballadores de les residències de gent gran, sou magnífics!!! Anteposeu la vostra salut a que la nostra gent gran estigui ben atesa, i a això a banda de professionalitat se li diu vocació, i la vocació surt del cor.

Moltíssimes gràcies!!! Estem convençuts que si juguem com un equip on tots vosaltres, juntament amb els veïns de Sant Feliu i la gent que ha de treballar per assegurar que la resta estiguem bé (personal sanitari, de seguretat, agricultors, ramaders, comerciants, … ), juguem com ho hem de fer i sense saltar-nos el confinament, guanyarem aquest partit.

Doncs vinga ben fort i tots junts a la de 3 … un, dos, tres, ENS EN SORTIREM!

Podeu enviar els textos que desitgeu, amb pensaments, missatges d’ànims o poesies. No cal que conegueu a algú d’allà dins. L’adreça és cartes@guixols.cat.
Podeu fer un missatge general i també adreçar-ne als cuidadors, cuidadores i a tot el personal. Es demana que preferiblement siguin missatges de text, perquè són fàcils de llegir en veu alta.