I després

EL CARNAVAL D’ESTIU DISPARA LA FESTA MAJOR

Compartiu aquesta història

Si al febrer el públic del Carnaval de Sant Feliu de Guíxols s’ha d’abrigar amb tres capes de roba i bufanda al Carnaval d’Estiu, òbviament, la situació és a la inversa: s’hi va amb xancletes, pantaló curt i poca roba. Així es va poder comprovar en la rua nocturna de Carnaval a la Fresca que es va celebrar el passat dissabte, 27 de juliol, amb les colles locals de Sant Feliu. Com si ens traslladéssim a l’hivern, però amb el banyador, cosa que per cert van fer alguns dels participants que es varen desviar de la rua per fer una capbussada a la platja de Can Rius.
El Carnaval a la Fresca, que s’acosta més al que seria un carnaval calent brasiler, va reunir un públic que anava augmentant a mida que passava la nit i la diversió. Els turistes, poc avesats a aquest tipus de celebracions es feien fotografies ballant amb les colles en mig de l’animació i la diversió d’aquesta celebració prèvia a la Festa Major oficial.
Un atractiu lúdic que es vol reforçar per a l’inici de la festa grossa que gaudeix d’una àmplia oferta per als guixolencs i visitants de totes les edats.

El més llegit

I després