I després

El “Campament Reial” es posa en marxa per acollir als nens, patges i Reis a SFG

Compartiu aquesta història

Entrem en el darrer tram de les festes després de superar el Nadal i el Cap d’Any i, la festivitat de Reis i tot el pròleg que l’envolta, ja centra tota l’atenció de petits i grans.

Enguany a Sant Feliu es munta el Campament Reial a la zona del Monestir, un espai temàtic on, petits i grans, podran gaudir de la màgia dels reis mags d’Orient i de tot el seu seguici de patges i carters reials amb tallers, jocs, música i molta diversió per fer més suportable l’espera de Ses Magestats. Serà aquest dimecres de 16:30 a 20:00 h i dijous de 10:30 a 13:00 h.

Programa:

Dilluns, 2 de gener: De 19 a 20h, Recollida de cartes del Patge Reial al Museu d’Història de la Joguina.

Dimarts, 3 de gener: De 19 a 20j, recollida de cartes del Patge Reial al Museu d’Història de la Joguina, Rambla Generalitat i Plaça Salvador Espriu.

Dimecres, 4 de gener: A les 19 h Arribada per mar dels Carters Reials. Després de la desfilada pels carrers del centre de la Ciutat, es procedirà a l’encesa de l’Estel de Nadal del Monestir enmig d’una festa de llum i color. Tot seguit, tots els infants que ho desitgin, podran lliurar les seves cartes als Carters Reials que restaran en els seus trons situats a la Porta Ferrada.

Dijous, 5 de gener: A les 19h, arribada dels Reis Mags d’Orient amb sortida del la zona Esportiva de Vilartagues, carretera de Girona, Rambla Vidal, Passeig del Mar, avinguda Juli Garreta i Plaça Monestir.

Tot seguit, acte de benvinguda i lliurament de les Claus de la Ciutat a Ses Majestats i, després, tots els infants que ho desitgin, podran lliurar les cartes a Ses Majestats que els esperaran en els seus trons a la Porta Ferrada i no al teatre com s’havia fet els darrers anys.

El més llegit

I després