EL BUTLLETÍ #GUÍXOLS OPTA ALS PREMIS RAHOLA

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha estat nominat pels premis Carles Rahola en categoria de Comunicació Institucional pel butlletí #Guíxols. El butlletí opta al premi, ara ja com a finalista, i el resultat se sabrà el proper dijous 23 de febrer al vespre en un acte-gala de de lliurament dels VIII Premis Carles Rahola de Comunicació Local, a Girona.

Tal com es recull en el comunicat del Col.legi de Periodistes, en la categoria de millor iniciativa de comunicació institucional, el jurat ha elegit com a finalistes:

-Pere Carreras, pel butlletí municipal mensual #Guíxols, de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, per la presentació eficaç dels continguts,

-Iglésies Associats, per la «Comunicació del Centenari Carles Fontserè 1916-2016», del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i coordinada pels Serveis Territorials de Cultura a Girona, per dur a terme un projecte d’èxit que ofereix una completa informació i documentació de l’Any Fontserè.

El butlletí #Guíxols, de periodicitat gratuïta mensual i amb una tirada de 13.000 exemplars, arriba a les cases de Sant Feliu de Guíxols i informa de les activitats i notícies de la ciutat.

La iniciativa d’editar un butlletí mensual va sorgir de l’actual Equip de Govern a l’agost del 2016 “amb l’interès de disposar d’una eina de comunicació eficaç per arribar a la ciutadania, amb esperit de servei públic, divulgació de temes d’interès local, rendiment de comptes del govern amb els ciutadans i rigor informatiu”.

Totes les revistes:  http://guixols.cat/…/6065-butllet%C3%AD-municipal-gu%C3%ADx…

Anunci Col.legi de Periodistes: https://www.periodistes.cat/…/ja-tenim-finalistes-als-premi…

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació