I després

EL BLACK FRIDAY AL COMERÇ TRADICIONAL

Compartiu aquesta història

L’associació Guíxols Comerç i Turisme ha destacat en una nota de premsa que “el comerç tradicional ja s’ha adaptat a aquest nou fenomen i que els consumidors també han pres nota dels descomptes, detectant un major ambient a les zones comercials.

Els comerços de Sant Feliu han trobat una bona resposta dels usuaris en el Black Friday&Saturday, essent un fenomen que ja es deixa notar a la demarcació i arriba a les empreses més tradicionals i de tots els sectors.

Així, des de Guíxols Comerç i Turisme assenyalen que s’ha produït una major resposta d’usuaris pel que fa als dies normals a causa dels descomptes inclosos en aquesta campanya.

Tot i que serà cada comerç el que hagi de fer una valoració al respecte d’aquest Black Friday, el que sí que s’ha deixat notar és major afluència de públic a les zones comercials i una data consolidada i que ha arribat al petit comerç, ajudant-lo a millorar els seus resultats en una tardor complicada.

L’associació va realitzar una campanya específica per el cap de setmana, informant dels descomptes que oferia cada associat participant a la campanya. A Sant Feliu han estat més de trenta comerços associats els que s’han sumat al Black Friday oferint diferents descomptes en els seus establiments per tal d’atraure els clients”.

El més llegit

I després