L’associació Guíxols Comerç i Turisme ha destacat en una nota de premsa que “el comerç tradicional ja s’ha adaptat a aquest nou fenomen i que els consumidors també han pres nota dels descomptes, detectant un major ambient a les zones comercials.

Els comerços de Sant Feliu han trobat una bona resposta dels usuaris en el Black Friday&Saturday, essent un fenomen que ja es deixa notar a la demarcació i arriba a les empreses més tradicionals i de tots els sectors.

Així, des de Guíxols Comerç i Turisme assenyalen que s’ha produït una major resposta d’usuaris pel que fa als dies normals a causa dels descomptes inclosos en aquesta campanya.

Tot i que serà cada comerç el que hagi de fer una valoració al respecte d’aquest Black Friday, el que sí que s’ha deixat notar és major afluència de públic a les zones comercials i una data consolidada i que ha arribat al petit comerç, ajudant-lo a millorar els seus resultats en una tardor complicada.

L’associació va realitzar una campanya específica per el cap de setmana, informant dels descomptes que oferia cada associat participant a la campanya.  A Sant Feliu han estat més de trenta comerços associats els que s’han sumat al Black Friday oferint diferents descomptes en els seus establiments per tal d’atraure els clients”.