El Barça renova Oriol Busquets, la gran perla del planter

El passat divendres 17, els responsables del futbol base blaugrana, van arribar a un acord amb el guixolenc Oriol Busquets per la seva continuació durant 3 temporades més. El migcentre ganxó va complir els 16 anys i havia de firmar el seu primer contracte com a professional un cop deixava els cadets per convertir-se en jugador del juvenil.
L’acord es va allargar ja que, segons el diari Sport, l’internacional sub17 era pretès pels grans de la Premier League. El Manchester United i l’Arsenal havien contactat amb el jugador de Sant Feliu de Guíxols i li oferien contractes força superiors econòmicament als del barça.
Oriol Busquets és una de les grans promeses europees i la seva progressió indica que es pot convertir en un referent ràpidament.
El Futbol Club Barcelona però, tenia un punt a favor, ja que el ganxó somniava continuar i convertir-se en futbolista de la primera plantilla blaugrana. Tant la seva família com el representant Josep Maria Orobitg han decidit continuar a Barcelona valorant el desig del jugador i l’aposta que el club està realitzant per ell.
Oriol Busquets passarà directament a la plantilla del Juvenil A, saltant-se una categoria com a demostració d’un futbolista amb un enorme futur.
Aquesta setmana Ràdio Sant Feliu em parlat amb l’Oriol i ens ha explicat que està molt content i que després d’uns dies per Sant Feliu de Guíxols vol tornar a la feina i treballar de valent per anar assolint els seus objectius.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació