I després

El Banc d’aliments de Platja d’Aro atèn 210 famílies l’any 2010

Compartiu aquesta història

Segons informa gironanoticies.com, el Banc d’Aliments Municipal, gestionat per la regidoria de serveis socials de l’Ajuntament de Castell – Platja d’Aro, va atendre durant l’any 2010 a un total de 210 famílies, donant servei a 681 persones que per motius socioeconòmics han estat en situació de necessitat i per rebre suport en la recepció d’aliments. Amb la col•laboració de Creu Roja i els suport d’un equip humà de 12 voluntàries, es va poder distribuir durant tot l’any aliments bàsics com ara llet infantil, cereals, sucre, fruita, oli, llegums, arròs, farina o carn. El consistori mantindrà en el pressupost municipal d’enguany una partida pressupostària de 10.000 euros per a aquest servei.
Del total d’usuaris del servei, el 68% de les famílies ateses han estat d’origen immigrat, i en relació a les franges d’edat, gairebé el 4% han estat persones majors de 65 anys i un 6% infants de menys de dos anys. A més a més d’aqueta tasca bàsica, des d’aquest servei també es duen a terme altres activitats solidàries com el repartiment del joguines que realitza cada Nadal el dia de reis. Aquest conjunt de tasques es realitzen gràcies a la col•laboració de Creu Roja i a la participació 12 voluntàries de la vila, a qui justament, ara fa una setmana, es va retre un acte de reconeixement a la seva tasca.
Mitjançant el Banc d’Aliments Municipal, adreçat als ciutadans empadronats a Castell – Platja d’Aro, la regidoria de serveis socials de l’Ajuntament, té com a objectiu arribar als col•lectius amb més necessitats del seu entorn més proper. El servei es vehicula mitjançant un estudi socioeconòmic previ, cas per cas, des dels serveis socials municipals, per valorar-ne la seva idoneïtat. Si és així, es lliura un canet de beneficiari que facilitat la recollida i lliurament dels aliments bàsics, un cop al mes a la seu del Banc d’Aliments, a l’espai municipal de la Masia Bas a Platja d’Aro (informació: T 972 819 473 . ssocials@platjadaro.com).

El més llegit

I després