I després

El 7 de setembre s’inaugura a la Casa Irla l’exposició d’Anna Comellas

El proper dissabte dia 7 de setembre, a partir de les 7 de la tarda, s’inaugura la mostra d’Anna Comellas "Les arcs-en-ciel du noir", a la Casa Irla. L’exposició és gratuïta i es pot visitar fins el 3 de novembre.

Compartiu aquesta història

El proper dissabte dia 7 de setembre, a partir de les 7 de la tarda, s’inaugura la mostra d’Anna Comellas Les arcs-en-ciel du noir a la Casa Irla. L’exposició és gratuïta i es pot visitar fins el 3 de novembre.

Segons explica l’organització:

Les arcs-en-ciel du noir, títol d’un llibre sobre Victor Hugo d’Annie Le Brun, ens introdueix directament en una contradicció. Poden estendre’s les ombres sobre un arc de Sant Martí, on la llum és clau per a la seva existència? Una proposta on els colors s’oculten adquirint tots els colors del negre. Negre com a figura de foscor i ceguesa; com expressió de l’infinit i alhora com manca de futur; com a foscor d’on pot sorgir la llum, però també com a portador de les ombres. Els negres de la realitat i els colors del somni. Negres de tinta, de fum, de carbó. Quants negres pot tenir aquest arc? Darrere aquesta recerca, la voluntat humana a crear, reinventar, traspassar fronteres i reflectir-se en la pròpia natura. Imatges reals i transformades a partir de la seva manipulació.
Per expressar-ho, dos elements claus: bidimensionalitat a partir del gravat, la pintura i la fotografia, i tridimensionalitat a partir dels materials. Això permet aprofitar dos elements estètics: la impressió de pes i de gravetat a través d’estructures estrictament geomètriques, i la impressió de lleugeresa a través d’imatges que suggereixen a l’espectador un món poètic.

 

El més llegit

I després