I després

El 5 de juliol comencen les classes de ioga gratuïtes a la platja de Sant Pol

El proper 5 de juliol s’inicien les classes de ioga gratuïtes a la platja de Sant Pol, una activitat que s’entrena en aquest emplaçament. Aquestes sessions s’afegeixen a les que ja s’estan realitzant a la platja gran de Sant Feliu, amb gran èxit, els dimarts i dijous al matí.

Compartiu aquesta història

El proper 5 de juliol s’inicien les classes de ioga gratuïtes a la platja de Sant Pol, una activitat que enguany s’estrena en aquest emplaçament. Aquestes sessions s’afegeixen a les que ja s’estan realitzant a la platja gran de Sant Feliu, amb gran èxit, els dimarts i dijous al matí.

La regidora de Turisme de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Núria Cucharero, explica que “vàrem veure que aquesta activitat tenia molts seguidors. De fet, a la platja de Sant Feliu ja és tot un èxit des del primer dia” i per tant han volgut “que també els usuaris de la platja de Sant Pol disposin d’un dia, durant els mesos de juliol i agost, els diumenges, per practicar ioga a primera hora del matí”.

Les classes seran a les 8 del matí a la zona del mig de la platja de Sant Pol, al sector on conflueix el carrer Josep Amat, i van a càrrec de l’Espai Ganesha de Sant Feliu.

El més llegit

I després