I després

El 22 de maig tornen a subhastar les 6 finques desertes dels Anlló

Compartiu aquesta història

Segons que informa el Diari de Girona, la direcció general de Patrimoni ha convocat per al pròxim 22 de maig a partir de les onze del matí la segona subhasta de propietats immobiliàries de l’herència dels germans Anlló que es troben a Sant Feliu de Guíxols, i que no són establiments hotelers.

Es tracta de sis finques que ja es van subhastar el passat 13 de desembre però que no van tenir comprador, de manera que es tornen a subhastar però, en aquesta ocasió, tenen un preu de sortida més baix: es redueix un 20% respecte del de la primera subhasta.

La venda se celebrarà a la sala d’actes de la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat, a Barcelona. Els preus de sortida de les sis finques de l’herència intestada sumen 1,78 milions d’euros. A la subhasta hi haurà cinc propietats més procedents d’altres herències intestades.

A més, el Departament d’Economia i Coneixement ha informat que les persones interessades en els immobles que se subhasten podran visitar-los entre el 23 i el 27 d’abril o entre el 2 i el 4 de maig, sempre que s’hagi concertat la visita.
En la primera subhasta, hi van prendre part nou propietats dels Anlló (que no són hotels) i se’n van comprar dues: dos aparcaments per un valor de 23.005 i 15.001 euros.

El més llegit

I després