I després

El 15 de juny entren en funcionament l’aparcament de La Corxera i les zones blaves de la barana de mar, Juli Garreta i Sant Pol

Els tràmits per la targeta es poden fer a partir del 15 de juny a la caseta de l'aparcament de La Corxera

Compartiu aquesta història

A partir del dijous 15 de juny es posaran en marxa les zones blaves de la barana del Passeig del Mar, els Jardins Juli Garreta i la platja de Sant Pol, fins el 15 de setembre. Pel que fa a l’aparcament de La Corxera, entrarà en funcionament el mateix dijous 15 de juny.

Els residents a Sant Feliu poden tramitar la targeta d’accés a l’aparcament a partir del mateix dia 15 anant fins a la caseta que es troba a l’entrada de l’aparcament. L’horari és de dilluns a divendres de 9 del matí a 1 del migdia.

Per tramitar-la cal portar l’original del permís de conduir, l’original del DNI del titular del permís de circulació i la targeta d’accés dels anys anteriors. En cas d’haver-la perdut, s’haurà d’abonar l’import de 5 euros. L’Empresa responsable entregarà, junt a la targeta d’accés, un adhesiu d’identificació com a resident autoritzat, que s’haurà de col.locar al parabrises del vehicle, en una zona visible.

Els vehicles que poden estacionar a La Corxera són els turismes, els vehicles mixtos fins a 3.500 quilograms i els derivats del turisme, com ara vehicles comercials, i els ciclomotors de tres i quatre rodes.

El més llegit

I després