I després

EL 100% DE L’ATUR PER EMPENDRE NEGOCIS

Compartiu aquesta història

L’Àrea de promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa que a partir d’ara els més grans de 30 anys ja poden capitalitzar el 100% de l’atur per emprendre un nou negoci.
A mitjans d’octubre va entrar en vigor la reforma de la llei del treball autònom, amb millores substancials per als treballadors autònoms
Les novetats principals són:
-La possibilitat de contractar treballadors sense perdre la tarifa plana de 50 euros a la qual es poden acollir els nous autònoms durant els primers sis mesos d’activitat.
-Possibilitat de capitalitzar el 100% de la prestació d’atur per a aquells que emprenguin un nou negoci, una opció fins ara només vàlida per als menors de 30 anys.
-Tots els parats, independentment de l’edat, i fins a un màxim de nou mesos, podran seguir cobrant la seva prestació d’atur encara que es donin d’alta com a autònoms.
-Amb la nova llei, també s’amplia de dos a cinc anys la possibilitat de reprendre la prestació d’atur per a aquells que es donen de baixa com a autònoms.
Per més informació cal dirigir-se a Guíxols Desenvolupament, Servei d’Assessorament d’Empreses, de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols al carrer enamorats, 65-99, telèfon 972 32 70 33 o via correu electrònic a sae@guixols.cat

El més llegit

I després