I després

Edu Marxa escalfa motors pel 13A

Compartiu aquesta història

La Plataforma Edu Marxa, després de la jornada reivindicativa que va celebrar el dia 23 de març al col·legi Baldiri i Reixach de Sant Feliu de Guíxols, planifica una reunió unitària de les diferents plataformes, col·lectius, associacions, sindicats i agrupacions que ho desitgin per coordinar la marxa de l’educació pública que es realitzarà el dissabte, 13 d’abril a la ciutat de Girona.
Com apuntàvem, el dissabte, 23 de març, la Plataforma va organitzar una jornada reivindicativa en defensa de l’educació pública que va començar amb una xerrada debat per part de diferents membres d’Edu Marxa que van explicar com s’havia constituït la plataforma i com seria la marxa per l’educació pública que estan organitzant per al proper dissabte 13 d’abril.
A continuació, Almudena González, de CCOO, va fer una explicació de la LOMCE (coneguda també com a llei Wert) i de com aquesta “encamina el sistema educatiu amb fins clarament mercantilistes”.
A continuació, els Minyons de Santa Cristina d’Aro van fer un assaig casteller obert a tothom i seguidament es va fer una botifarrada. Va cloure la jornada l’actuació musical de Julius Stromberg.
Des d’Edu Marxa agraeixen la col·laboració de les diferents associacions, mitjans de comunicació, sindicats, partits i voluntaris/àries que van fer possible la realització.

edu_2

El més llegit

I després