I després

Edgar Sanz va debutar a Calonge en solitari i aquest dissabte ho farà a la Casa Irla

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte a les 10 de la nit el jove cantautor de 17 anys, Edgar Sanz debutarà en solitari a Sant Feliu oferint el seu primer concert.
Dissabte passat ho va fer per primera vegada a l’espai “Sa Pubilla” de Calonge que es va omplir per assistir a la presentació del seu recital amb el cantautor Sé com a convidat per compartir cinc de les cançons del repertori.
Edgar Sanz va debutar en els espais públics quan només tenia nou anys en descobrir-lo Sé en el col·legi Cor de Maria amb motiu del Dia de l’Escola, versionant les seves cançons, per la qual cosa, va decidir muntar un espectacle en el seu barri d’origen portant a l’Edgar que venia a ser la imatge del nen que es va criar en aquest barri.
De d’aleshores, cada mes de Juliol en Sé canta pels seus antics veïns i l’Edgar és el seu convidat amb la diferència, respecte al principi, que l’Edgar ha crescut i evolucionat fins el punt d’atrevir-se ja a cantar en solitari.
Aquest dissabte, a les 10 de la nit oferirà el seu primer concertun concert a la casa Irla basant el seu repertori en cançons pròpies i altres versions com les de temes de Ela Pets, o Josep Thió.

El més llegit

I després