I després

Edgar Dalmau es proclama subcampió d’Espanya de Pesca de Roca

Compartiu aquesta història

Edgar Dalmau de l’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols ha quedat subcampió en el Campionat d’Espanya de Pesca de Roca que es va celebrar el passat cap de setmana a Astúries.

Un total de quatre socis de l’entitat ganxona varen participar en la competició, en la qual Ramon Esclusa va obtenir el diploma estatal per la seva participació. El president de l’associació de pesca de Sant Feliu, Xavi Pérez, ens parla dels resultats obtinguts.

El campionat va constar de dues mànegues. En la primera, Esclusa va quedar primer i Dalmau, tercer. En la segona, Dalmau obtenir el subcampionat i Esclusa va aconseguir el  diploma estatal en quarta posició. Pel que fa a la resta d’esportistes ganxons, Juan Movilla va quedar en la posició 40 i en Miquel Morral, 50è. En les proves hi van participar 53 pescadors de 7 comunitats autònomes diferents.

En aquesta competició es pesca amb una sola canya, un màxim de tres hams i es busca capturar espècies que viuen en fons rocosos, com ara el trot, el serrà o la juriola. La classificació es fa amb unes taules que converteixen els centímetres dels peixos en punts per la classificació.

El més llegit

I després