L’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica (AFIC) de Sant Feliu de Guíxols ha programat dues projeccions de cinema amateur al Casino Guixolenc pels dies 31 de març i 28 d’abril a les 22:00h

La primera, del 31 de març, és “La poma i el piano de cua” un film de Josep Vidal de Castellar del Vallès.

En la sinopsi s’especifica que “El músic castellarenc Sebastià Soley, conegut per tothom com el “Sebas”, presenta una etapa de la seva vida que comença quan als anys 90 decideix deixar la feina en el ram tèxtil i anar a viure noves experiències a l’ estranger.

A Londres,viurà força temps en la indigència, però gràcies a la gana i el seu enginy arribarà a ser un músic autodidacte, sense saber ni que és un pentagrama, i farà de pianista a grans hotels. La història verídica és plena d’anècdotes i experiències explicades amb sentit de l’ humor pel propi protagonista i també per alguns amics que van conviure amb ell a Londres. La música que acompanya la història ha estat composta pel mateix Soley i editada en disc”.

Josep Vidal és un cineasta que ha realitzat diversos documentals sobre temes locals de Castellar del Vallès i de viatges arreu del món. A Sant Feliu s’han projectat anteriorment “Somnis a Parintins” (Brasil) i el proper 28 d’abril a l’A.F.i C.  l’impressionant documental sobre Cambòdia: “Khmer, l’etern i l’efímer”.

L’AFIC comunica que al final d’aquesta sessió en Sebas prepara una sorpresa. També apunten que es tracta d’un pianista simpàtic i divertit  que toca cada nit en els hotels Joan Carles I i Miramar de Barcelona i que ha fet de la passió un ofici “Em paguen per fer allò que més m’agrada. Si em preguntes què em fa feliç, és tocar el piano, la meva feina, perquè per a mi no és una feina”, ha declarat.