I després

DUES NOTÍCIES DE LA BIBLIOTECA DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Els responsables de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit han assolit el seu objectiu de comptar a partir d’aquest estiu amb la Boblioplatja que ja compta amb un mòdul que s’ha instal·lat dins del parc infantil i en el qual els banyistes hi podran trobar llibres de diverses temàtiques. Els dies i horaris que romandrà al servei dels usuaris serà: de dilluns a diumenge, d’11 a 13 h. i de 16 a 18 h.

D’altra banda, i coincidint amb el centenari del naixement de l’escriptor Roald Dahl, dedicarà a aquest autor de literatura infantil les seves activitats de Biblioestiu, amb l’objectiu d’engrescar els nens i nenes a la lectura.

La Biblioteca ha reforçat el seu fons sobre l’autor homenatjat i ara disposa de la major part de les seves novel·les amb les que entrar en els meravellosos móns de fantasia que va crear l’escriptor britànic.

En Charlie i la Fàbrica de Xocolata, Matilda, El dit màgic, James i el préssec gegant, El fantàstic senyor Guillot, Les Bruixes i molts altres títols formen part d’aquesta selecció que mantindran a petits i grans entretinguts durant aquest estiu.

A més de llegir els nens que s’acostin a la Biblioteca podran fer d’aprenents d’il·lustradors com en Quentin Blake, l’il·lustrador del llibres d’en Roald Dahl, o maquillar-se la cara com un caramel o inclús provar de contestar les preguntes del nostre DahlTrivial.

Un cop llegits i omplertes les butlletes corresponents, els nens i nenes podran participar en un concurs amb un munt d’interessants i divertits premis. L’entrega d’aquests premis tindrà lloc el darrer dimecres dels mesos de juliol i agost a les 19:00 h a la sala infantil de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després