I després

Dues noies de 16 anys desaparegudes a Cassà de la Selva i a Girona, les heu vist?

Compartiu aquesta història

Tercera desaparició d’una noia en els últims tres mesos a la ciutat de Girona. El darrer succés va tenir lloc dissabte al vespre, durant la nit de Champions. Carla Paunero Moreno, de 16 anys, s’havia desplaçat al centre de Girona juntament amb el seu germà i un grup d’amics per celebrar el títol de la copa d’Europa aconseguit pel Barça. Segons ha denunciat la família, la noia hauria desaparegut al voltant de dos quarts de dotze de la nit de dissabte i la darrera vegada que se la va veure era al davant de l’edifici de Correus de la ciutat. Quan el seu germà va tornar a casa, van començar a sonar totes les alarmes perquè la Carla no havia tornat a casa. L’endemà, després de no rebre cap comunicació d’ella, la mare va anar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a presentar la pertinent denúncia.
La nit de la seva desaparició, segons han denunciat els familiars, no duia el telèfon mòbil, ni documentació ni diners. Així mateix, anava vestida com apareix a la imatge d’aquesta notícia i duia un bossa de mà de color gris. Quan el germà va marxar del lloc, la Carla no s’hauria quedat sola sinó amb un grup d’amics que també tenien previst celebrar el títol de Champions. Segons van informar ahir els Mossos d’Esquadra, no és la primera vegada que la noia no torna a casa de Cervià de Ter després d’una nit de festa.
Aquest diari es va posar en contacte amb la seva família, concretament amb el seu pare, Xavier Paunero, que és professor del departament de geografia de la Universitat de Girona. El pare va explicar que de moment no volen donar gaire difusió a la desaparició de la seva filla perquè “tan sols fa dos dies que ha desaparegut” i per tant “hi ha obertes moltes hipòtesis”.
L’home comenta que no descarten que, tot i que no havia tingut cap tipus de discussió familiar, la noia hagi marxat voluntàriament, i que en qualsevol moment torni a casa sana i estàlvia. Tot i així, i a mesura que passin les hores, el pare no descarta que finalment es pugui tractar d’una desaparició forçosa, i és per això que l’endemà de la desaparició de la seva filla la mare va presentar la corresponent denúncia als Mossos.(El Punt) Mossos 972-2181600 o al 112.

—————————–

Els Mossos d’Esquadra investiguen la desaparició de Jessica Macarena Jiménez León, una adolescent de 16 anys veïna de Cassà de la Selva que va desaparèixer el passat 18 de maig. La noia va sortir de casa seva i va pujar a un cotxe Peugeot 206 negre que podria pertànyer a un amic. Des de llavors no se’n sap res més enllà que el seu xicot, un jove de Torroella de Montgrí, assegura que la va veure a la Devesa de Girona i que la noia va empentar-lo i va marxar corrents, segons van indicar fonts properes a la noia desapareguda.
La noia, de 16 anys, estudia quart d’ESO a la Salle de Cassà i ha tingut conflictes amb la seva família i també acabava de renyir amb el seu xicot, indiquen amics de la jove desapareguda. Altres vegades ja havia fet intents de marxar de casa però mai havia estat tants dies fora i sense comunicar-se amb la família, asseguren. La noia no es va endur el mòbil ni la documentació, ni tampoc gaires diners. Tampoc no té targetes de crèdit que puguin indicar si ha parat en algun caixer per extreure efectiu.
La mare de la noia va denunciar la seva desaparició la mateixa nit a la Policia Local de Cassà de la Selva. El cos local va passar el cas a mans dels Mossos, que investiguen els fets. En principi no es pot descartar una desaparició voluntària, apunten fonts policials. A més, el fet que el xicot hagi esdevingut difícil de localitzar, segons apunten amics de la noia desapareguda, podria indicar que estan junts. De totes maneres, la recerca està activa i la policia hi treballa.
La noia és morena, d’alçada petita, complexió prima però forta -s’entrena en arts marcials i fa kick-boxing- i porta un pírcing a la cara. La darrera vegada que se la va veure duia uns pantalons negres. La família fa una crida perquè si algú la veu truqui a la policia de Cassà o als Mossos. (DdG) Mossos 972-2181600 o al 112.El més llegit

I després