I després

Dues empreses es presenten a la licitació de les obres d’adequació de les noves oficines d’Acció Social

Compartiu aquesta història

El Projecte d’obres de Reforma i adequació de dos locals de la Plaça Salvador Espriu destinats a oficines d’Acció Social ha sortit a licitació amb un pressupost d’execució previst de 170.000 € i s’hi han presentat dues empreses.

La duració estimada de les obres és de 2 mesos i mig, però les empreses licitadores poden proposar un termini menor d’execució.

Degut a la manca d’espai a les oficines dels serveis d’Acció Social al CC Tueda i als espais utilitzats puntualment al CC Vilartagues, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va acordar el lloguer de dos locals contigus situats al Carrer Almería, 79 i 82 baixos, sota els porxos de la Plaça Salvador Espriu, per a ubicar-hi part dels serveis que s’hi presten.

Posteriorment es va contractar la redacció d’un projecte executiu de desenvolupament detallat, descrit, dimensionat i pressupostat de la proposta de l’estudi previ, per a la seva posterior licitació i execució, tot complint la normativa tècnica aplicable. El Projecte d’obres de la Reforma i adequació ha estat redactat per l’Arquitecte Tècnic Dídac Guerrero Ramonet.

Els treballs proposats en el projecte constituiran la reforma i rehabilitació de dos locals per unir-los i adequar-los als nous serveis socials del municipi. Les obres no modificaran la façana de l’edifici, ni augmentaran la superfície dels locals, sinó que s’uniran.

Els dos locals units s’hi distribuirà de nou, una recepció i sala d’espera, 8 despatxos, 2 sales de treball, un bany pel públic, un bany per treballadors, un magatzem i un arxiu. La superfície construïda de la reforma i rehabilitació és de 221 m2.

 

El més llegit

I després