I després

Dues autoritats gambianes visiten Sant Feliu per establir un pacte d’amistat

En aquests dies han participat en diverses reunions, conegut el funcionament de l'Ajuntament i visitat les escoles de la ciutat per informar-se del sistema educatiu

Compartiu aquesta història

Aquesta passada setmana, el governador de la regió d’Upper River de Gàmbia, Samba Bah i el president de l’àrea de Basse del mateix país, Mahamadou Ceesay, han visitat Sant Feliu de Guíxols.

Aquesta visita s’ha fet “amb tota la voluntat de sembrar una relació d’amistat” entre Sant Feliu de Guíxols i el país africà, explicava l’Alcalde, Carles Motas, al programa Línia amb l’Alcalde.

Entre les iniciatives que s’inclourien dins aquesta relació d’amistat, hi hauria la possibilitat que la ciutadania o empreses que estiguessin interessades en establir relacions comercials o iniciar algun projecte en aquell país, obtinguessin tracte directe amb el govern gambià a través del consistori de Sant Feliu.

Durant aquests dies d’estada a la nostra ciutat, s’han organitzat diverses activitats, entre elles visites als centres educatius del municipi per mostrar com es treballa en l’àmbit de l’educació a Sant Feliu.

També s’han celebrat diverses reunions i han participat en el dia a dia del funcionament del consistori. Així ho explica Carles Motas, qui destaca també la importància de l’intercanvi cultural.

Els dos representants gambians també han aprofitat l’estada a Sant Feliu per visitar la comunitat d’aquest país a la nostra ciutat, com també la d’altres municipis de la província de Girona.

El més llegit

I després