I després

DUES ACTIVITATS DE GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA

Compartiu aquesta història

El proper divendres dia 15 de juliol, a les 9 del vespre al Casino Guixolenc, Guíxols per la Independència ANC ha organitzat un sopar de germanor que comptarà amb la presència de diferents membres del Secretariat Nacional, amb la Liz Castro entre ells.
Per altra banda, el dissabte dia 16 de juliol al local social a les Galeries Sant Joan, de 10 a 14 hores, es portaran a terme les votacions sobre la consulta que des del Secretariat Nacional s’ha traslladat als socis de l’ANC.
Aquesta consulta pretén comprometre l’organització, de manera clara i no condicionada, amb fer possible la celebració d’un Referèndum d’Independència, donant tota l’assistència possible a les institucions del país, al seu Parlament i al seu Govern, “per fer possible que els catalans puguin prendre la decisió que considerin oportuna sobre el seu futur polític, com a poble sobirà que són”.
Des de l’ANC subratllen que exigiran al Govern i al Parlament la celebració d’un Referèndum d’Independència, amb resposta binària i una pregunta clara, si els socis donen suport a aquesta opció.

El més llegit

I després