I després

Dos veïns de Sant Feliu de Guíxols detinguts per 6 robatoris a vehicles i un més per robatori a una casa de la localitat

El passat 3 d'octubre, el cos de Mossos d'Esquadra, va detenir a dos persones de nacionalitat espanyola i portuguesa, de 23 i 24 anys d'edat, veïns de Sant Feliu de Guíxols, per presumptes delictes de robatori amb força a interiors de vehicles.

Compartiu aquesta història

El passat 3 d’octubre, el cos de Mossos d’Esquadra, va detenir a dos persones de nacionalitat espanyola i portuguesa, de 23 i 24 anys d’edat, veïns de Sant Feliu de Guíxols, per presumptes delictes de robatori amb força a interiors de vehicles.

Els fets es remunten al passat mes de setembre quan es van detectar una sèrie de robatoris a la zona de Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro que presentaven el mateix modus operandi. El mètode emprat era trencar el vidre i sostreure els objectes de valor que trobaven a l’interior. També si aconseguien alguna targeta de crèdit intentaven utilitzar-la.

Els investigadors van decretar que els robatoris eren perpetrats per tres persones. 2 van se detingudes i resta pendent de localitzar el tercer implicat.

Els dos detinguts, amb antecedents, van quedar en llibertat després de passar a disposició judicial als jutjats de Sant Feliu de Guíxols els passat 3 d’octubre.

D’altra banda, el cos dels Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Guíxols, van aconseguir detenir l’1 d’octubre, un home de 36 anys, veí de Calonge i de nacionalitat colombiana, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

El robatori es va produir el 20 de setembre en una casa de Sant Feliu de Guíxols. El lladre, va forçar una entrada a l’habitatge i va sostreure una bossa de mà amb la documentació de la propietària de l’immoble. Posteriorment va utilitzar la targeta de crèdit per treure diners en un caixer automàtic.

Els Mossos van obrir una investigació i van aconseguir detenir el sospitós el mateix dia 1 d’octubre a Calonge.

El detingut, amb antecedents, va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de Sant Feliu de Guíxols, el passat 2 d’octubre i seguidament va decretar la seva llibertat.

El més llegit

I després