I després

Dos joves perden la vida en un xoc frontal a Palamós

Compartiu aquesta història

Dues víctimes mortals és el resultat de l’accident de trànsit que es va produir ahir a la carretera C-31, al punt quilomètric 326, al terme municipal de Palamós.
Segons fonts dels Mossos d’Esquadra de Trànsit, l’accident es va produir a la matinada, quan van col·lidir frontalment dos turismes i van morir a l’acte els dos conductors.
Les víctimes mortals són un jove de 28 anys i veí de Palamós i un altre jove de 22 anys, veí de Sabadell. En un d’aquests vehicles hi viatjava una dona que es va fer ferides lleus.
Immediatament després d’haver-se produït l’impacte frontal entre els dos cotxes, un altre vehicle que no va poder esquivar els cotxes accidentats va impactar amb ells, però el conductor va resultar il·lès. En les tasques d’assistència hi van intervenir diverses dotacions de Mossos d’Esquadra, bombers i serveis sanitaris.
Amb les dues víctimes mortals que hi va haver ahir a la matinada a la carretera C-31 a Palamós, ja són dotze les persones que han perdut la vida aquest estiu a les carreteres de les comarques gironines. La carretera on hi ha hagut més víctimes mortals ha estat la C-65, entre Cassà de la Selva i Llagostera, on han mort tres persones. Les altres víctimes mortals d’accidents de trànsit d’aquest estiu han estat a la carretera BV-4024, al terme municipal d’Alp, on van morir dues persones, i a l’ N-260 a Campdevànol, a la C-26 a les Lloses, a la GIV- 6917 a Torroella de Fluvià, i a la C-163 a Fontanals de Cerdanya, en què va morir una persona en cada accident. (El Punt).

El més llegit

I després