I després

DOS DETINGUTS MÉS DE SFG PER ROBATORIS

Compartiu aquesta història

S’havia detectat l’actuació al Baix Empordà d’uns lladres que s’havien especialitzat en el robatori de vehicles Range Rover model Evoque i dilluns a la nit finalment van ser detinguts gràcies a les càmeres de la policia local de Platja d’Aro i la perícia dels investigadors dels Mossos per identificar-los, ha informat El Punt Avui.
Els robatoris d’aquest model de tot terreny se solien perpetrar durant els caps de setmana i els lladres demostraven ser molt hàbils per endur-se el cotxe sense aixecar sospites i silenciosament. Actuaven entre les vuit i les deu del vespre i solien agafar vehicles aparcats al carrer i de gent que passava el cap de setmana a la costa. Els darrers vehicles, sempre Range Rover del model Evoque (que poden valer més de 60.000 euros nous), van ser robats el dia 27 de novembre a Platja d’Aro i el cap de setmana passat, quan se’n van endur dos mes, a Palamós i a Platja d’Aro.
A partir d’aquest darrer robatori a Platja d’Aro es va fer un visionat exhaustiu de les imatges de les càmeres de seguretat que la policia local de Platja d’Aro té instal·lades al municipi i s’hi va poder detectar un dels vehicles robats circulant. I a partir de les imatges va ser possible identificar l’home que el portava. A partir d’aquesta primera identificació, els Mossos van aconseguir identificar i finalment detenir tres membres de la banda. Es tracta de veïns de Sant Feliu de Guíxols de nacionalitat marroquina. També van aconseguir recuperar com a mínim dos dels cotxes robats. Els Mossos continuen les investigacions per aclarir quin destí donaven als vehicles robats. Fa unes setmanes també va ser trobat un Range Rover a Blanes i el 30 d’abril la Policía Nacional també va interceptar i detenir a la Jonquera Stoil Andonov, un búlgar de 39 anys que conduïa un Range Rover Sport HSE SDV6, valorat en més de 80.000 euros, que havia estat robat a Cerceda (Madrid) i al qual havien posat plaques de matrícula d’un altre vehicle de la mateixa marca, model i color i li havien manipulat el número de bastidor.

 

El més llegit

I després