I després

Donació de l’obra de la ceramista Quimeta Serra a l’Ajuntament de Sant Feliu

El consistori organitza per al dijous, 22 d'abril, un acte de donació de l'obra de l'artista local, nomenada l'any 2015 Filla Predilecta de la població guixolenca. L'esdeveniment serà a les 17:00h de la tarda a la sala Abat Panyelles.

Compartiu aquesta història

El consistori de Sant Feliu de Guíxols organitza per al proper dijous, 22 d’abril de 2021, un acte de donació de l’obra de la ceramista Quimeta Serra, nomenada l’any 2015 Filla Predilecta de la població guixolenca. L’esdeveniment serà a partir de les 17:00h de la tarda a la sala Abat Panyelles del Monestir.

Es tracta d’un acte obert al públic, però que tindrà limitació d’aforament i per al qual caldrà reservar plaça amb antelació. Es pot sol·licitar presencialment a l’Oficina de Turisme, als baixos del Monestir. L’esdeveniment comptarà amb totes les mesures de seguretat pertinents.

La Quimeta va ser nomenada Filla Predilecta de la Ciutat en reconeixement de la seva àmplia trajectòria vital i professional com a pintora i ceramista, al seu talent artístic, a la seva sensibilitat en l’expressió plàstica i com a agraïment al seu prolífic llegat creatiu.

El més llegit

I després