Aquest divendres el nostre company Enric Àguila ha mort a l’hospital Palamós Gent Gran a l’edat de 72 després de lluitar, des de fa uns anys, amb una greu malaltia.

Malgrat tot l’Enric no va deixar en cap moment, mentre va poder reunir forces, de revelar-se per continuar amb les seves activitats, la majoria de les quals relacionades amb la música.

Juntament amb en Josep Sala i un grup d’amics, va fundar la nostra emissora al carrer Capmany de Sant Feliu i fins que la malaltia no li va impedir va posar en antena el seu programa dels divendres a la nit tant amb el els èxits dels 50, 60 i 70 com amb les cançons desconegudes, les biografies i les anècdotes dels seus autors.

Fou un dels integrants dels Sherpa’s en diverses ocasions i fundador, amb una colla d’amics, de l’Albatros Klub, la seu del qual es trobava a la darrera planta de la seva casa del carrer del carrer del rellotge, on hi va emmagatzemar milers de discs, essent un dels més importants col.leccionistes de Catalunya, juntament amb el seu amic Jordi Tardà.

També ha estat el president de l’Associació d’Amics de la Música dels Anys 60, a través de la qual va engegar i consolidar la Fira del disc i els “guateques” que han comptat amb les actuacions dels més destacats grups de la dècada prodigiosa.

Gran admirador dels Shadows, va aconseguir portar fins a Sant Feliu a Sant Feliu als integrants de la formació organitzant un homenatge als seus components.

En la seva darrera etapa com a músic, fou membre de la banda de The Hound Dogs amb la qual va fer les seves darreres actuacions.

El funeral de comiat se celebrarà el dilluns 21 de novembre a les 12 del migdia a l’església Mare de Déu dels Àngels del monestir de Sant Feliu. La família romandrà al tanatori el diumenge a partir de les 11 del matí.

L’equip de la nostra emissora s’afegeix al dol de la seva família al temps que fa un sincer reconeixement a la seva figura, tant en la vessant personal com en la professional.

Reposi en pau.