I després

DOCUMENTAL SOBRE L’E.M.A.D. D’ANNA VICENS

Compartiu aquesta història

La realitzadora guixolenca Anna Vicens ha produït darrerament un curtmetratge de la productora Toni Films que porta el títol de l’Asssociació Emad Sant Feliu. Aquest documental té una durada de 34 minuts i en ell s’hi expliquen i visualitzen les diverses activitats i accions que desenvolupa l’associació guixolenca creada l’any 2000 envers els malalts d’ Alzheimer, els seus familiars i cuidadors a Sant Feliu de Guíxols i Palafrugell. Hi han col·laborat Antoni Ferrer Gallego,Antoni Ferrer Vicens, Judith Albertí i Anna Ferrer Albertí. S’hi poden veure entrevistes amb Josep M. Isern i amb Marisol Villacampa, president i secretària de l’Associació, amb Anna Puig, psicòloga i Isabel Prunés, animadora socio-cultural i voluntària de l’entitat.
Amb aquest nou curtmetratge, Anna Vicens incrementa la seva filmografia documental que en aquests darrers anys ha anat realitzant sobre diversos temes de Sant Feliu i amb títols com el darrers de Ganxons a Guinea Equatorial, projectat a l’edició d’aquest passat cap de setmana al Festival de Cinema de Girona i Narcís Masferrer i Buixó-narmas, que també en el Festival de Cinema de Girona de l’any 2011 va rebre una menció especial del jurat en la categoria de documental per esperonar la recuperació de la memòria en la història local. Altres documentals realitzats per l’Anna Vicens son: Àlbum de Fotos d’en Lluis Palahí i Xargay, Viure el passat i L’oncle Miquel, entre altres.
L’Associació EMAD SANT FELIU ha programat per la commemoració del Dia Mundial de l’Alzheimer 2013 la preestrena d’aquest documental , la projecció del qual es portarà a terme el divendres dia 20 de setembre de 2013 a les 19 hores a la Biblioteca del Centre Cívic Tueda del carrer Gravina 39-41 de Sant Feliu de Guíxols, en un acte obert a tots els ciutadans en general.

El més llegit

I després