I després

DIVERSOS SOBRE ELS RESULTATS ELECTORALS

Compartiu aquesta història

LLENÇOL DE RESULTATS PER COL.LEGIS I MESES
Us reproduïm la totalitat de resultats recollits al centre de dades de l’Ajuntament que podeu consultar obrint el següent arxiu: RESULTATS

500 PAPERETES

 

NOTA DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ
GRÀCIES CIUTADANS
Gràcies a tots i cada un dels dos mil i escaig ciutadans que amb el seu vot han ratificat la seva confiança en el nostre Cap de Llista Joan Alfons Albó i el seu equip, permetent-nos novament tornar a ser la llista mes votada a la nostra Ciutat, i per tant la Candidatura guanyadora d’aquestes eleccions Municipals.
Hem sofert un traspàs de vots, la segona candidatura en nombre de vots ha repetit mateixos vots de fa 4 anys, que interpretem en clau nacionalista dins el procés que viu Catalunya, i que son ratificats per altres resultats similars produïts a Catalunya.
A la vista dels regidors electes obtinguts per totes les candidatures, caldrà entrar en una política de pactes per formar Govern, que per responsabilitat vers la ciutadania, no dubtarem encapçalar com a llista mes votada.
Comitès Executius Sant Feliu Convergència i Unió.

500 CIU

 

NOTA DE TOTS PER SANT FELIU
TSF iguala en regidors a CiU a Sant Feliu de Guíxols
Carles Motas: “Sant Feliu ha votat pel canvi”
Un grup independent iguala en regidors a CiU en una de les ciutats importants de Girona: Sant Feliu de Guíxols. En una nit electoral inèdita a la història de la ciutat, Tots per Sant Feliu (TSF) va aconseguir ahir sis regidors al consistori, els mateixos que CiU. La formació independent va consolidar els resultats de 2011 malgrat la major presència de candidatures, mentre que els convergents van perdre 400 vots.
“La gent ha votat el canvi”, va considerar l’alcaldable de TSF, Carles Motas. Les formacions a l’oposició durant el darrer mandat, TSF i ERC, han recollit resultats exitosos, va destacar Motas –ERC va passar d’1 a 4 edils- mentre que CiU i PSC van resultar castigats a resultes del pacte de mandat, va destacar l’alcaldable.
Una altra dada a destacar és que la ciutat ha votat en clau local. Davant els discursos en clau nacional d’altres formacions, TSF, com a candidatura estrictament municipal, es va centrar en els problemes i els reptes del municipi: la necessitat de polítiques que generin llocs de treball, les mancances en infraestructures. Els electors van recompensar la formació, que va guanyar en 8 de les 22 meses electorals del municipi.
TSF va aconseguir ahir 1.920 vots, i amb sis regidors al consistori, la formació independent considera que “ja ha començat el canvi que necessitem”.

TSF

 

NOTA D’ESQUERRA GUÍXOLS
ERC fa un gran salt i es situa com a 3a força
1.196 vots converteixen ERC com a 3a força a Sant Feliu de Guíxols i obté 4 regidors.
“Estem molt feliços per haver obtingut els millors resultats per a ERC Guíxols en unes municipals. Per aquest motiu vull agrair a les 1196 persones que ens han votat i als 30 companys de la llista el seu suport” diu un Jordi Vilà exultant per haver gairebé triplicat els resultats del 2.011.
L’empat a 6 entre CiU i TSF dóna la clau de la governabilitat als republicans, que sobre possibles pactes comenten “aquesta mateixa setmana, començarem a reunir-nos amb tots els partits locals per valorar quines opcions de govern hi ha i quina és la fórmula més coherent amb el nostre programa i els nostres principis.”
Sobre altres aspectes dels resultats electorals i amb paraules del mateix Vilà “no estem satisfets amb la participació que ha estat d’un 55% i això ha de fer que tots els partits reflexionem. D’altra banda estem contents perquè el sobiranisme ha arrasat en aquestes eleccions locals i perquè el PP ha quedat fora de l’ajuntament.”

500 erc

 

NOTA DEL PSC
Noves oportunitats per treballar per la ciutat
Els socialistes ganxons volem felicitar a totes les ciutadanes i ciutadans que han participat a aquestes eleccions i agrair especialment als que han confiat amb nosaltres per governar la ciutat. Volem felicitar també els grups que ha tingut més representació CiU i TPSF, i a ERC que és el que més bons resultat ha obtingut en relació als anteriors comicis.
Els resultats, no han sigut els idonis però són satisfactoris donada la situació de partida. Hem patit escissions que ens han fragmentat el vot i ens han fet perdre representació. Tot i això, treballarem fermament per defensar el nostre compromís en l’educació, en la igualat d’oportunitats, en aconseguir que cap persona de Sant Feliu es quedi sense cobrir les seves necessitats bàsiques i en fer de Sant Feliu un ciutat més pròspera. No desaprofitarem aquesta nova oportunitat per treballar per la ciutat.
Socialistes de Catalunya
Josepmelcio.cat

500 PSC

 

NOTA DE GUÍXOLS DES DEL CARRER
El començament d’un projecte
Ara fa un any i escaig va començar el projecte de “Guíxols des del carrer”. En aquell moment ni tant sols tenia aquest nom. Però l’objectiu era el que continuem mantenint: aconseguir que la ciutadania s’interessi i participi en la política de la nostra ciutat. D’una manera oberta a tothom, amb l’aportació gran o petita de les idees de cadascú, amb un mecanisme assembleari on no s’amaga res a ningú i on es decideix de forma comuna: el programa electoral, la llista de candidats, la forma d’organitzar-nos.
Aquestes eleccions han estat el primer pas per les urnes d’aquest projecte. No podem amagar que no ha estat fàcil, que hauríem volgut millors resultats i un segon regidor. En altres llocs la mateixa fórmula, amb altres suports dels que hem tingut aquí (ICV-EUiA i Procés Constituent), ha capgirat el mapa polític de ciutats tant importants com Barcelona o Madrid. Nosaltres no hem aconseguit tant. Però hem començat a caminar plegades persones que fins ara ens havíem limitat a participar com a votants. I ens hi hem trobat bé, treballant unes i altres de forma coordinada i sortint al carrer a explicar-nos. Molts cops ens agradaria haver-nos trobat més acompanyats i molts cops hem tingut l’alegria de que algú que no coneixíem de res s’asseia al nostre costat per dir la seva i posar-se a treballar. Continuarem així. Explicant-nos , exposant-nos a les crítiques i oberts a la col·laboració de totes aquelles persones que pensin que es millor implicar-se i treballar amb altres en igualtat de condicions, que no pas deixar-ho tot en una queixa que no va més enllà. Gràcies a tothom que ens ha confiat el seu vot. Per aquestes persones i per tota la ciutadania treballarem a l’ajuntament i estarem a disposició de les seves idees i de les seves queixes i iniciatives. Periòdicament , de forma pública i oberta retrem comptes del que fem, del que volem fer i del que potser no podrem fer.

500 GDC

 

POST DE PERE ALBÓ
Ha estat una nit llarga i per fi, hi serem al Consistori de Sant Feliu de Guíxols gràcies a la vostra confiança. Moltes gràcies a tots els que m´heu ajudat en aquest camí i ara, hem de continuar treballant. També vull agrair moltíssim a Júlia Vendrell la seva dedicació i entrega en aquesta campanya electoral.

500 mes

 

NOTA DE LA CUP GUÍXOLS
Proposta Comunicat CUP Guíxols Eleccions 24M 2015
El grup de ciutadans i ciutadanes que hem engegat el nou projecte CUP Guíxols volem manifestar la gran alegria i estímul que suposa la resposta positiva rebuda per part dels nostres veïnes i veïns que han dipositat el vot de confiança en la CUP. Els més de 400 vots obtinguts ens generen força per continuar endavant i per això volem fer-vos arribar un gran agraïment a tots i totes que heu confiat amb nosaltres, que ens heu ofert el vostre suport i recolzament i que ens heu anat ajudant al llarg dels darrers mesos per arribar fins on som: Moltes gràcies a totes i a tots!
Tanmateix, volem felicitar a totes les candidatures que han aconseguit regidors i regidores, així com felicitar-nos que hi hagi una majoria independentista que referma el projecte rupturista amb l’estat i celebrar que hi hagi hagut mes participació.
Aprofitem aquesta ocasió per a recordar que encara hi ha uns vots de la CUP Guíxols impugnats i un recompte que sembla erroni que ens en donaria un mes. Si fos així, encara podríem capgirar entrant amb un regidor al consistori. Per aquest motiu, lluitarem per aquests vots perquè són l’expressió de la ciutadania.
Volem ressaltar amb gran satisfacció el fet que el nostre programa hagi pogut inspirar a algunes candidatures guanyadores en temes clau com: la transparència, la corrupció, la precarietat social i la independència de Catalunya. Ara caldrà que la CUP observi de ben a prop la coherència i implicació real d’aquests partits.
La CUP Guíxols convida a tothom a continuar lluitant i participar a la pròxima assemblea on agafarem perspectiva sobre aquests mesos trepidants. Valorarem de manera conjunta les línies d’acció del programa CUP Guíxols, línies que esdevenen els fonaments d’un projecte d’imprescindible d’implicació ciutadana i que permeten evidenciar l’actual model de ciutat i de govern generador de precarietat i injustícia social.
Pa, Sostre i Llibertat! Entre totes Cupgirem Guíxols

500 CUP

 

TRES PUBLICACIONS DEL DIARI EL PUNT AVUI
Eleccions a Sant Feliu: ARTICLE EL PUNT AVUI-1
Santa Cristina d’Aro, resultats: SANTA CRISTINA
Castell- Platja d’Aro, resultats: PLATJA D’ARO

http://www.elpunt.cat
http://www.elpunt.cat

 

 

 

 

El més llegit

I després