I després

DIVERSOS DEL CAP DE SETMANA A SFG

Compartiu aquesta història

MÚSICA CLÀSSICA
Aquest dissabte a les 20:30 h. Al Teatre-Auditori Narcís Masferrer, festival de música clàssica. Es tracta de la visita anual de l’Orquestra de Cambra Filharmònica de Colònia que oferirà el Concerti Virtuosi de Vivaldi, la tardor, concert en mi major per a violí, orquestra i baix continu. La Notte, concert nº 2 per a flauta i orquestra. El divertimento en re major KV 136 de Mozart per a orquestra de corda “Sinfonia de Salzburgo” . El Nocturne de Tchaikowski per a violoncel i orquestra de cambra (1884), La Campanella per a violí i orquestra de Paganinni i La Fantasia de Carmen per a flauta o orquestra de Borne.
Entre els solistes destaquen el violinista Sergé Didorenko, la violoncelista Inés Lorenzo i el violoncelista Dimitri Gornowsky.
Venda d’entrades a l’Oficina de Turisme i a la taquilla del teatre des de les 19:30 h.
NETEJA DEL FONS MARÍ
La setmana passada es va anular la neteja dels fons marí de Sant Feliu per la forta mar de cap de setmana i es va traslladar a aquesta. Per tant, aquest diumenge, 13 d’octubre es portarà a terme la jornada de Neteja del Fons Marí a SFG.
La carpa informativa i l’espai on es deixaran els residus estarà situada al port a tocar de la caseta de l’Escola de Vela del Club Nàutic.
Per a més informació, Fran de Piscis Diving 617 88 54 54
Des del Ajuntament prepararan, com a cada any, begudes i entrepans per als voluntaris.
CONCERTS LA GOLETA
Dissabte 12 d’Octubre – 23:00h – Entrada Gratuïta – ALTERNATIVE ROCK NIGHT amb Xavi Moyano + Nando Caballero & l’Orquestra del Llanero Solitari + La Maravillosa Cabeza Parlante
EXPO A L’AJUNTAMENT
Després de la destacada exposició dels alumnes de TAPS que contenia una perspectiva de la imatge del pintor Josep Albertí interpretada pels nens i nenes, en aquests dies podem contemplar una exposició coral d’obres realitzades per un grup d’exalumnes de l’antiga Escola d’Arts i Oficis que durant dècades va dirigir en Pere Manera.

El més llegit

I després