I després

Diverses entitats de Sant Feliu recapten més de 2.500 euros per La Marató

Compartiu aquesta història

Imatge de portada: Josep Homs

 

Dissabte es va fer durant tot el dia una marató de donació de sang al centre escolar Mossèn Baldiri Reixach

 

Diverses entitats de Sant Feliu han organitzat aquests dies activitats per recaptar fons per la Marató de TV3, que s’ha celebrat aquest passat diumenge. Entre les propostes hi ha el ‘Rema per La Marató’, organitzat pel Club de Rem Llop de Mar, amb diverses activitats a la platja de la ciutat, com tallers, rem o venda de marxandatge. En total s’han recaptat més de 1.300 euros.

Pel què fa als alumnes de l’INS Sant Elm, diumenge al matí han tornat a organitzar les tradicionals activitats nadalenques, com la paradeta de productes creats per ells mateixos. També, l’alumnat d’ESO i Batxillerat ha fet diverses actuacions. Fins ara han recaptat vora 1.000 euros, que està previst que s’ampliïn ja que se segueixen acceptant donatius uns dies més.

L’Aquàtic Club Xaloc ha organitzat aquest diumenge el sorteig solidari d’una panera amb material escolar, cedida pel Consell Esportiu, recaptant 200 euros, i l’Associació Guíxols Comerç i Turisme ha proposat aquest dissabte un taller solidari de pals de tió, a La Rambla, i que també s’ha sumat a la recaptació.

 

Marató de donació de sang al Baldiri Reixach

El Banc de Sang i Texits ha organitzat aquest dissabte una marató de donació sang a l’Escola Mossèn Baldiri Reixach, que va tingut lloc entre les 10 del matí i les 9 del vespre. En total s’han aconseguit 200 donacions de sang i 24 de plasma. També s’han fet 41 oferiments de donació de sang i 24 de plasma, que no s’han pogut dur a terme per diverses incompatibilitats.

El més llegit

I després