I després

Divendres Ple Extraordinari i expo de Marito

Compartiu aquesta història

Ple Municipal Extraordinari a les 10:30 del divendres

Com ja havíem avançat, aquest divendres a 2/4 d’11 del matí, se celebrarà, al saló de sessions de l’Ajuntament de Sant Feliu, el Ple Municipal Extraordinari amb un únic punt de l’ordre del dia que és l’aprovació de les ordenances fiscals, reglamentació de preus públics i ordenances dels serveis de l’estacionament controlat de vehicles per a l’exercici 2013 i que podeu seguir en directe per la nostra emissora.

 

Exposició de Marito Márquez al Pati de l’Ajuntament

La pintora granadina afincada a Sant Feliu des de l’any 1970, Marito Márquez, està exposant, fins l’11 de novembre, al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu.

Luciano Vergara va escriure sobre l’artista que en prendre contacte amb la Costa Brava i els paisatges gironins, amb els colors contrastats en violents clars-foscs, provoca que l’artista camini pel món de l’impressionisme, deixant constància de la seva emotiva paleta, la força cromàtica de la qual desenvolupa tant en els temes del mar com les naturaleses mortes o els paisatges de l’interior.

Però la seva rutina que s’omple de color dominada pels valors pictòrics que sent dins seu l’ajuda a forjar una nova manera de sentir i d’expressar narrant els seus temes en les seves teles amb força expressionista. A partir d’aquest moment conjuga els dibuixos i els colors en una dansa cohabitada des sincer maridatge, donant a llum un estil, a cavall de la impressió i de l’expressió, que fa que els seu treball personal tingui llenguatge propi.

A Sant Feliu de Guíxols es va matricular, l’any 1972, a l’Escola de Belles Arts i sota la direcció de Pere Manera i desenvolupa la seva nova etapa en la qual aconsegueix notoris avanços i èxits, tot exposant a banda i banda de la geografia catalana, iniciant-les al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu i continuant a Santa Cristina, Begur, Empuriabrava, Barcelona o Granada.

Entitats culturals han requerit la seva obra per ser exposades com el Casino Guixolenc, la Cambra de Comerç, el Golf Club de Platja d’Aro, Empuria-Art, etc. Les seves obres figuren en col·leccions estrangeres de Bèlgica, Alemanya, França, Anglaterra, etc. tenint el projecte immediat a París de la mà del seu amic i marxant d’art Sr. Moyano. En l’àmbit nacional Valencia, Madrid, Barcelona, Girona o Santander, entre altres, han elogiat la seva obra.

El més llegit

I després