I després

DIVENDRES, NIT BENÈFICA PER A LA RECERCA VASCULAR

Compartiu aquesta història

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols s’adhereix a la iniciativa per recaptar fons per a la recerca en malalties cardiovasculars, aquest divendres, 8 de juny (20 h) al S’Agaró Hotel Spa & Wellness.

L’esdeveniment també té suport de l’establiment i el Rotary Club Costa Brava, una vetllada en la qual, a més del sopar, hi haurà música en viu i una subhasta solidària. Els donatius finançaran les activitats de l’Institut del Cor (iCor) de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona (Can Ruti). L’iCor aglutina professionals especialitzats (cirurgians, metges, infermeres, investigadors bàsics i veterinaris) i les línies de recerca, liderades pel Dr.Santiago Roura, se centren a descobrir nous biomarcadors per millorar l’assistència a pacients amb insuficiència cardíaca, que ajudin a predir riscos i desenvolupar nous tractaments contra l’infart de miocardi, l’aplicació d’estratègies terapèutiques innovadores basats en l’enginyeria de teixits i la bioimpressió en 3D.

El sopar s’emmarca dins del festival Gastronomy & Music, maridat amb una actuació en directe de la cantant osonenca Ju, amb un repertori de pop i rhythm and blues.

Pel que fa a la subhasta d’art, estarà conduïda pel director i presentador de La Nit dels Ignorants 3.0, Xavier Solà. El preu del cobert és de 68 euros i les reserves es poden fer al 972 32 52 00. L’altra opció de participar-hi és a través de les aportacions benèfiques de la taula 0. La Cambra guixolenca, el Rotary Costa Brava i l’iCor esperen que la iniciativa tingui continuïtat en forma de més accions benèfiques i la divulgació de la feina de recerca.

El més llegit

I després