I després

Diumenge se celebra l’Aplec de Pedralta amb activitats a Pedralta i Santa Escolàstica

Entre les propostes hi haurà el concurs d'all i oli, el de rams i flors boscanes i es comptarà amb actuacions per a tots els públics

Compartiu aquesta història

El proper diumenge 21 de maig se celebra la 62a edició de l’Aplec de Pedralta que organitza l’Associació de Festes Ganxones amb el suport de l’Ajuntament. Hi haurà activitats durant el matí i la tarda, que tindran lloc a Pedralta i també a Santa Escolàstica.

Les propostes començaran a partir de les 12 del migdia a Pedralta, amb el tradicional Concurs d’all i oli, que arriba a la seva 47a edició. Les inscripcions per participar-hi estaran obertes a partir de les 11 del matí al mateix lloc. La presidenta de l’Associació de Festes Ganxones, Marce del Río, ens explica una altra de les activitats previstes, que és la 62 edició del Concurs de Rams i Conjunts de Flors Boscanes.

De cara a la tarda es faran diverses activitats a Santa Escolàstica. Començaran amb una festa infantil que anirà a càrrec de Jordi Tonietti. Un cop acabi, hi haurà una xocolatada popular. A partir de les 17.30 hores, serà el torn de les havaneres i la cançó de taverna amb l’actuació de La Taverna del Xatrac. També hi haurà cremat per tothom.

El més llegit

I després