El proper diumenge a les 6 de la tarda, es representarà al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer, la tercera de les deu obres programades dins del IX Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols que organitzen conjuntament l’Agrupació Teatral Benet Escriba i l’Ajuntament de Sant Feliu.
Amadeus és una obra de Peter Schaffer que representarà la companyia Inestable Ceretana de Teatre de Puigcerdà sota la direcció d’Antoni Sánchez.
L’obra presenta un conflicte dramàtic que rau en la confrontació, no demostrada històricament, tot i que basada en insistents rumors, entre dues personalitats: la  del mestre i compositor Antonio Salieri i la del famós músic Wolfgang Amadeus Mozart. Confrontació mítica entre el geni la mediocritat, millor encara: entre la passió i la repressió, l’espontaneïtat i l’encongiment, l’esplendidesa i l’austeritat a través dels ulls del vell Salieri.  Salieri canalitza aquesta enveja a través d’una revolta contra Déu, que ha dotat de genialitat un ésser vulgar i insignificant, on el camp de batalla serà Mozart.
La Inestable Ceretana de Teatre compleix en aquest 2013 els 10 anys de la seva fundació en els quals ha aconseguit evolucionar fins a aconseguir ser un dels grups més reconeguts dins de l’escena amateu de Catalunya i el diumenge es pot comprovar amb aquesta representació per a la qual es poden adquirir les entrades anticipades a l’Oficina de Turisme i des d’una hora abans de la funció a la taquilla del teatre.