I després

Diumenge 26 de gener representació de “la Veritat” i medalla d’or a Roser Descayre i Ricard Pelló

Aquest diumenge 26 de gener a les 18h. al Teatre Auditori Narcís Masferrer, representació d'una nova obra del XV Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols. Un cop acabada la representació de l'obra començarà la cerimònia d'entrega de la medalla d'or a Roser Descayre i Ricard Pelló.

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge 26 de gener a les 18h. al Teatre Auditori Narcís Masferrer, representació d’una nova obra del XV Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols.

En aquesta ocasió la companyia Punt i Seguit Teatre son els encarregats de presentar l’obra titulada “La Veritat“.

“Sala de reunions d’un hospital. El Comitè de bioètica (format per la directora mèdica, un ginecòleg, un cap de servei i una doctora en filosofia) es planteja un dilema moral: comunicar o no els resultats d’unes proves a una pacient.

Uns resultats molt controvertits… El debat obre la capsa de Pandora, mostra passions, odis i situacions surrealistes. Quina és la veritat que hi ha darrere de tot plegat?”

Venda d’entrades Anticipades a l’Oficina de Turisme en dies feiners de 10 a 18:30h. i dissabtes i festius de 10 a 19:30h. Venda a taquilla al Teatre Auditori Narcís Masferrer al C/Callao, s/n una hora abans de la funció.

Roser Descayre ens fa cinc cèntims de l’argument d’aquesta comèdia.

Un cop acabada la representació de l’obra començarà la cerimònia d’entrega de la medalla d’or a Roser Descayre i Ricard Pelló per haver estat una peça cabdal en el món teatral de Sant Feliu de Guíxols, la seva contribució a la fundació de l’Agrupació Teatral Benet Escriba, motor de l’escena guixolenca en les darreres dècades, implicació en la formació en el món del teatre de quatre generacions de ganxons/es i portar el nom de Sant Feliu de Guíxols arreu del territori català.

La homenatjada Roser Descayre, en declaracions a Ràdio Sant Feliu, parla del sentiment d’agraïment i tristor que sent per aquest premi al haver de pujar sola a recollir-lo sense el seu company de viatge Ricard Pelló.

El més llegit

I després