I després

Diumenge 10 de novembre representació de “Lluny de Nuuk” a Sant Feliu de Guíxols

Aquest diumenge a les 18h., al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, representació d'una nova obra del XV Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols. La companyia de teatre de Sant Feliu de Llobregat serà l'encarregada de representar l'obra "Lluny de Nuuk"

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge a les 18h., al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, representació d’una nova obra del XV Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols. La companyia de teatre de Sant Feliu de Llobregat serà l’encarregada de representar l’obra “Lluny de Nuuk”

Una família burgesa de classe alta. Una empresa gran exportadora que fabrica caramels. Un pare vidu, una tieta, quatre fills (tres homes i una dona), la exdona del fill gran, l’acompanyant del fill mitjà i un ex empleat que arriba. El dia del casament de la filla, tot sembla que anirà bé, però la situació es precipita i comencen a explotar les misèries i els sentiments més obscurs de les persones. Amor, odi, traïcions, baralles, il·lusions perdudes, esperances tot es barreja en un còctel explosiu que desencadena un final sorprenent.

El més llegit

I després