Aquest dissabte 1 de setembre tindrà lloc a Sant Feliu una nova edició de la “Nit en Blanc”, on els establiments obren fins la matinada acompanyats de diverses activitats per a tots els públics.
Està organitzada per l’ajuntament de la ciutat des de l’Àrea de Promoció Econòmica i amb la participació de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme.

El president de l’associació, David Novi, destaca que segueixen la línea dels anys anteriors de fer una activitat de final d’estiu i que és “una festa més local que no pensada per la gent que ve de fora”.
L’edició d’enguany s’ha endarrerit una setmana perque des de l’organització es creia interessant que es fes el primer cap de semana de setembre.

En aquesta edició hi participaran més de 100 empreses abarcant àmbits com el comerç, la gastronomía o el sector de la imatge personal “que aquest any pren molta importancia”, afirma Novi.
Tothom que faci alguna compra durant aquest primer de setembre, amb el tiquet de compra podrà participar en diversos sortejos.
Podeu consultar totes les activitats relacionades amb aquesta jornada clicant aquí.