I després

Dissabte torna la Diada per la Mobilitat Segura dirigida a infants i joves

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 6 de maig se celebrarà una nova edició de la Diada per la Mobilitat Segura, que es farà al Guíxols Arena entre les 9 del matí i la 1 del migdia. En aquesta tercera edició es proposaran diverses activitats dirigides infants i joves per conscienciar-los sobre tots els aspectes relacionats amb la seguretat. Les podeu consultar a continuació:

► Circuit amb bicicletes, taller de dibuix i manualitats, passeig amb cotxe patrulla, primers auxilis, visita als patrulles dels diferents cossos policials, visita als vehicles de bombers, i diferents materials informatius.
► Demostració de pràctiques de bombers, amb rescat a l’interior de vehicles.
► Demostració de gossos policia amb diferents policies locals: Sant Feliu de Guíxols, Caldes de Malavella, Girona, Salt, Granollers i Lloret de Mar.
► Demostració i informació de la normativa de drons per part de la unitat ‘Dron Policia Local’ de Sant Feliu de Guíxols.
► Demostració de materials de rescat per part de Creu Roja i Protecció Civil.
► Parada ‘Pels valents’ amb merchandising, com a contribució i ajuda als infants malalts de càncer.

Es tracta d’una activitat organitzada per la Unitat de Proximitat i Educació per a la Mobilitat Segura de la Policia Local Sant Feliu i compta amb la col.laboració de Mossos d’Esquadra, Bombers, Creu Roja, Guardia Civil, Policia Nacional, Protecció Civil, Nou so i Pels valents.

El més llegit

I després