I després

DISSABTE, MUSICAL FAMILIAR TOM SAWYER DETECTIU

Compartiu aquesta història

Després de l’èxit d’assistència a les dues sessions amb entrades esgotades de l’obra “Els veïns de dalt”, el Guíxols Escena de Primavera presenta aquest dissabte 26 de març, a les 19:00 h. l’espectacle familiar (recomanat a partir de 6 anys) “Tom Sawyer Detectiu” al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, un musical que anirà a càrrec de la companyia Lazzigags, premi al millor musical familiar del 2015, i en el qual hi participaran prop d’una vintena d’alumnes de l’Escola Municipal de Música que fa dies que estan assajant amb un coreògraf de la companyia per tal de participar en el cor de l’obra.
Venda d’entrades, al preu de 8 euros, a l’Oficina de Turisme, als baixos del Monestir de Sant Feliu. Informació, videos, programació, compra per Internet, etc.: www.guixols.cat/teatre
Sinopsi: “Tom Sawyer s’acaba de comprar per correu un kit de detectiu, i ja té ganes d’estrenar-lo. Rep una invitació de la tieta Sally perquè ell i el Huckleberry Finn vagin a passar uns quants dies a casa seva. Sembla que l’oncle Silas està passant per un mal moment, i potser la presència dels dos amics l’ajudi…
Al vapor que els porta Mississippí avall, coneixen a Jake Dunlap, que fuig d’uns facinerosos que li volen robar uns diamants de dubtosa procedència. Tom i Huck ajuden Jake a burlar els seus perseguidors, però no aconsegueixen evitar que finalment aquests l’enxampin.
Mentrestant al poble ha desaparegut en Júpiter Dunlap, germà de Jake que treballa a la granja de l’oncle Silas. Júpiter apareixerà mort i totes les proves apuntaran que l’ha assassinat el propi oncle Silas… Tom i Huck comencen a lligar caps i a investigar per a poder demostrar la innocència del seu tiet, descobrir on són els diamants, i desemmascar els autèntics assassins.
El kit de detectiu de Tom els traurà dels múltiples entrebancs que s’aniran trobant durant la investigació, i finalment, en un judici on es pretenia acusar formalment d’assassinat a l’oncle Silas, Tom podrà explicar tota la veritat.

El més llegit

I després