Per primera vegada Sant Feliu de Guíxols obrirà a la ciutadania la festa de la Policia Local en forma d’activitat a l’aire lliure, participada per tothom. Segons l’Ajuntament, “vol ser una festivitat de reconeixement a la tasca de vigilància i servei a la ciutadania que fa aquest cos de seguretat de proximitat”.

L’acte es realitzarà el proper dissabte, 8 d’abril, a les 12h del migdia al Passeig del Mar/Rambla Vidal, i es pretén aconseguir una celebració on s’exposin públicament les principals actuacions de la nostra policia, un repàs a la memòria del que han realitzat en un any, les propostes de futur i un apartat de condecoracions. La celebració comptarà també amb una part més lúdica.

Per aquest efecte, a banda dels actes protocol·laris, s’ha preparat un photocall per a grans i petits on tothom es podrà fer fotos relacionades a la tasca de la Policia Local, i es podran també veure de prop els vehicles de la Policia Local, així com alguns dels seus elements de treball (armilles antibales, etc. Per als més menuts hi haurà un regal sorpresa.

Per conèixer les actuacions que fa la policia s’ha utilitzat el butlletí municipal #Guíxols, del mes d’abril, en el qual s’ha explicat en una doble pàgina tota l’acció i dades de la memòria policial del darrer any. El mateix dia 8 d’abril es repartirà un fulletó informatiu que recull aquestes dades per qui no tingui el butlletí (consultable a www.guixols.cat)