El proper dissabte, 14 de juliol a les 6 de la tarda els alumnes participants a la master class de cant del tenor català Jaume Aragall, oferiran el concert final al Teatre-Auditori Narcís Masferrer, amb entrada gratuïta.

Es tracta d’11 alumnes d’arreu que han pogut perfeccionar la seva tècnica sota la supervisió d’un dels grans tenors del segle XX amb aquest treball realitzat a Sant Feliu de Guíxols.

La presidenta de la Fundació Jaume Aragall, Sílvia Gasset, declarava a la nostra emissora que el tenor porta a terme les seves master class per tot el món, que acabava d’arribar de Viena i Corea i que li ha fet molta il·lusió poder-ho fer a Catalunya, amb aquesta realitzada a Sant Feliu.

En referència als alumnes destacava que “hi ha joves cantants, alguns a punt d’iniciar la carrera i d’altres que ja ho estan fent, amb tenors, mezzos, sopranos, d’Itàlia, Puerto Rico, Mèxic, de València, Madrid, Oviedo i de Catalunya, un planter de molt bones veus. També destaca una noia gironina de 15 anys que té una veu esplèndida i després de Sant Feliu de Guíxols hi ha la magnífica soprano Tina Gorina, que està fent una carrera molt destacada, a més de la Georgina Reyner, que és una mezzosoprano amb una veu preciosa, que té diversos concerts i que també té per davant  una brillantíssima carrera”.

La presidenta de la fundació convidava a tothom a assistir a aquest esdeveniment tant especial, “amb uns concerts preciosos on també s’hi faran duets d’òpera amb més d’una vintena de peces, la majoria molt conegudes i amb l’acompanyament del pianista Stanislav Angelov. L’Ajuntament ha volgut que l’entrada sigui lliure per contribuir al coneixement del gènere amb artistes nous i altres emergents que han assistit a les master class del mestre Jaume Aragall”.