Dissabte 6 de juliol “Quico Cadaval i La Tournée de l’Art”, amb el seu espectacle de carrer gratuït a través del Singlot Festival

Els propers 4, 5, 6 i 7 de juliol arriba la cinquena edició del Singlot Festival, un festival creat i produït per El Terrat i The Project dins el marc del Festival de la Porta Ferrada 2019. Una mostra del millor talent nacional d’humor i comèdia on també s’impulsen nous projectes de companyies emergents i consolidades durant quatre dies arran de mar.
Dissabte 6 de juliol a les 18 hores, Quico Cadaval i La Tournée de l’Art ens oferiran un espectacle de carrertotalment gratuït.
L’actor galleg Quico Cadaval puja al camió-teatre de la companyia canària La Tournée de l’Art per oferir-nos el seu espectacle ‘Vacas, guerras, cerdos y curas’. Un agermanament galaico canari on coneixerem la història, entorn i vida d’un avantpassat d’en Quico Cadaval, un home aparentment sense cap mena d’interès però que rodejat de vaques, capellans, xarlatans, sementals, barbers, porcs, artistes de cine i malabaristes, pren una dimensió insospitada.
Més informació a singlotfestival.com

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació