I després

Dissabte 19 d’octubre presentació del llibre “Biografia de Catalunya” a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols

El proper dissabte 19 d'octubre a les 19h., a la Casa Irla, presentació del llibre de Miquel Borrell "Biografia de Catalunya" amb la presència de la Regidora de Cultura Núria Cucharero.

Compartiu aquesta història

El proper dissabte 19 d’octubre a les 19h., a la Casa Irla, presentació del llibre de Miquel Borrell “Biografia de Catalunya” amb la presència de la Regidora de Cultura Núria Cucharero.

Una història de Catalunya per a un públic ampli, explicada de forma distreta i engrescadora, amb un llenguatge planer i entenedor, sense caure en populismes ni en un excés d’erudició. Una història total de Catalunya, sense limitar-se només a la història política i econòmica.

L’autor narra una història en la qual apareixen temes gastronòmics, de sexualitat, musicals, literaris, artístics, de marginació social… Al costat d’un gran rei, es parla de les misèries de la seva cort, de corrupcions, d’estafes, d’avortaments. Al costat d’un gran literat, s’esmenten metges, filòsofs, esportistes, cantants o actrius. Al costat d’un gran tractat polític, s’explica la pobresa de les classes treballadores, les seves lluites, avenços i fracassos.

Més que una història del país, és una història dels catalans, una biografia de Catalunya.

El més llegit

I després