I després

Dissabte 18 de gener a La Casa Irla, presentació del llibre de Jordi Cuixart, “Ho tornarem a fer”

Dins el programa d’activitats “Hivern-primavera 2020” que organitza la Fundació Irla, el proper dissabte 18 de gener a les 19h de la tarda es portarà a terme a La Casa Irla la presentació del llibre del 10è president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, “Ho tornarem a fer”.

Compartiu aquesta història

Dins el programa d’activitats “Hivern-primavera 2020” que organitza la Fundació Irla, el proper dissabte 18 de gener a les 19h de la tarda es portarà a terme a La Casa Irla la presentació del llibre del 10è president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, “Ho tornarem a fer”. Hi intervindran el Dr. Antoni Beltran i l’escriptor Toni Sala.

Segons diu l’autor,

Quan t’han pres la llibertat fruit d’una injustícia, què et queda? Et queda la possibilitat d’obeir la pròpia consciència i no caure en la resignació ni en la frustració. Ni com a persona ni com a poble. En Jordi Cuixart, ha decidit transformar la tristesa i la grisor d’una cel·la en el millor altaveu de la lluita compartida per l’autodeterminació i els drets humans. Ens convida a no defallir, a protestar… i a la mobilització permanent no violenta. Perquè quan la injustícia és la llei, la desobediència civil és un dret.

El més llegit

I després