expo

Dilluns 6 de juliol comencen les exposicions d’artistes locals a la Capella de l’Antic Hospital

El proper dilluns dia 6 de juliol comencen les exposicions d’artistes locals a Sant Feliu de Guíxols, un projecte que ofereix als artistes de la zona la possibilitat d’exposar les seves obres a la ciutat durant l’estiu. En les anteriors edicions el certàmen començava a la primavera i se celebrava a la sala d’exposicions del pati de l’Ajuntament però enguany, a causa de la Covid19, les exposicions es faran a la Capella de l’Antic Hospital durant els mesos de juliol i agost.

La regidora de cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Núria Cucharero, expressa que ‘Creiem que l’art és un dels motors de la ciutat i els artistes de Sant Feliu hi han de tenir el seu lloc. És per això que, all llarg de tot l’estiu quatre artistes locals exposaran en aquest espai’.

La primera artista a exposar serà Helena Gil, del 6 al 19 de juliol, després serà el torn de Jordi Estañol, qui ho farà del 20 del juliol al 2 d’agost. Les dues setmanes següents, del 3 al 16 d’agost, exposarà Anna Castelló i l’últim artista serà Alejandro Sáez, del 17 al 30 d’agost.

Cada artista exposarà durant 15 dies a la Capella de l’Antic Hospital i es podrà visitar la seva obra de dilluns a divendres de 17h a 20.30h i els diumenges i festius de 11h a 14h i de 17h a 20.30h.

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Más información.