DIJOUS JOAQUIM CLARÀ RETORNA AL PLE DE SFG

En Joaquim Clarà és un dels regidors més veterans de l’Ajuntament de Sant Feliu que retorna al Ple aquest dijous, després de poc més d’un any d’absència en el consistori degut a que la llista de CiU va quedar tallada en el sisè membre de la candidatura i se li havia adjudicat el número vuit.

La marxa de Joan Alfons Albó fou coberta per Carme Quero i, amb la renúncia d’Emili Vilert, Clarà torna al grup municipal de CiU amb el propòsit, segons declarava a la nostra emissora, “de fer oposició, mirant de fer una política positiva, un control del govern perquè les  coses es facin millor del que ells pensen fer-les i mirar de recuperar l’alcaldia en les properes eleccions.

També mirar d’acabar que totes aquestes friccions dels darrers mesos, que han estat ratllant la mala educació per totes les parts, intentant que la gent es s’assereni , mirant en positiu per Sant Feliu i tirant endavant projectes que a  la ciutat l’interessen sí o sí  com ara el Thyssen,  un aparcament cèntric, que amb la construcció i l’obertura de nous hotels s’ha d’ajudar a aquests empresaris. Sempre he defensat que des de l’Ajuntament s’afavoreixi al petit empresari, a l’hostaleria i la restauració perquè indirectament  s’ajuda a un munt de persones que treballen en aquest sector”.

Clarà afegia que vol contribuir, ara des de l’oposició, a l’impuls de Sant Feliu perquè “li falta marxa, que l’estiu sigui més llarg, que hi hagi aparcament, serveis, un aparcament de caravanes ben situat i entre tots mirar de que això arrenqui d’una punyetera vegada”.

Volíem saber  en quina situació es troba el partit, del qual ell és un dels històrics, després de la renúncia de Joan Alfons Albó i responia que “en Joan Alfons era un cavall guanyador, crec que no es tornarà a presentar i cal buscar un recanvi, una persona honesta, propera i treballadora que ens permeti  recuperar l’alcaldia. Ben aviat es convocaran eleccions al comitè executiu i hi ha gent jove i preparada que estan esperant per poder-hi entrar”.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació