I després

Dijous es farà a Ràdio Sant Feliu el debat política anual de “l’Estat de la Ciutat”

Compartiu aquesta història

Ràdio Sant Feliu ha previst pel proper dijous, 17 de març, a les 6 de la tarda el debat anual anomenat “l’Estat de la Ciutat” on es convida cada any, per aquestes dates, als caps de grup del partits polítics representats al consistori guixolenc per tal de repassar cada tram de la legislatura que, en aquesta ocasió, està tocant a la seva fi.

Com ha estat habitual en els tres darrers, Pere Luque no hi serà present i s’espera l’assistència dels altres cinc grups representats per Carles Motas (TSF), Miquel Lobato (CiU), Pere Albó (PSC), Jordi Vilà (ERC) i Jesús Fernández (IC-Verds EUiA).

El director d’informatius i de l’emissora, Josep Andújar serà l’encarregat de moderar-lo plantejant dos enunciats:

1:L’actual legislatura des de l’inici fins avui.

2: Prioritats i plantejaments per a la propera legislatura.

La durada està marcada en 90 minuts en els quals hi haurà, per cada punt, una intervenció expositiva de 4 minuts de cada representant i la resta en format de debat obert.

La proximitat de les eleccions (22 de maig) i el fet que serà el primer debat, després de la moció de censura del 2010 aporten elements afegits, respecte a anteriors edicions, que, segurament, evidenciaran les diferències entre els dos blocs existents actualment a l’Ajuntament.

Els aspirants a l’alcaldia per les properes municipals, també seran convidats a un altre debat les properes setmanes, aquest ja en clau 100% electoral, atès que està previst que es porti a terme el 19 de maig (data provisional) a les 7 de la tarda al Teatre-Auditori Municipal organitzat conjuntament pel diari El Punt i Ràdio Sant Feliu i moderat pel periodista Joan Trillas. Serà un debat públic i obert que l’emissora local retransmetrà també en directe.

El més llegit

I després